×

Viața Merită Trăită

Noi știm că bunătatea și generozitatea se manifestă și prin cele mai neînsemnate acțiuni! Iar în ajunul sărbătorilor de iarnă aceste acțiuni capătă o putere miraculoasă! În special, pentru eroii mici care duc o mare luptă pentru viață, contra celui mai nemilos inamic – cancerul! Ei au nevoie de miracole cel mai mult!

În perioada 10 – 20 decembrie, la inițiativa și cu suportul prietenilor noștri de la magazinul de caritate ce mare și să demonstrați puterea mare a faptelor mici. Împreună vom colecta monede pe care le vom transforma în cadouri de Crăciun pentru copiii bolnavi de cancer, aflați la tratament in Institutul Oncologic din Chișinău.

ÎN CE CONSTĂ ACTIVITATEA?

1. Colectați toate monedele pe care le găsiți acasă: in buzunare, sertare, pușculițe, în genți sau portmonee. Nu contează cantitatea – pot fi câteva, sau un borcan plin!

2. Povestiți-le despre această acțiune prietenilor, colegilor, vecinilor, sau chiar instalați o boxă pentru colectare în oficiu, sala de sport sau in clasă!
#ViațaMeritaTraita impreună!

3. Aduceți borcanul, boxa sau pușculița în unul din punctele de colectare deschise în or. Chișinău:
• str. Alecu Russo, nr. 15, (magazinul de caritate „MESTO”), în zilele luni-sâmbătă 10.00 la 19.00 (duminică 10.00 – 16.00)
• str. M.Eminescu nr.39, (showroom „JULIA ALLERT”) în fiecare zi de la 10.00 la 20.00
• str. Cuza Vodă nr. 1/4, (Reprezentanța ”CREENWAY” in Moldova)în zilele marți – duminică de la 12.00 la 19.00 (luni – zi liberă)
* Pentru colectările în grup, organizatorii vor oferi materiale promoționale și boxe. Vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare la tel. /+373/ 688 05 758

CUM VOR FI UTILIZATE FONDURILE?

Din mijloacele obținute vom procura cadouri pe care și le doresc de Crăciun copiii bolnavi de cancer internați la tratament in Institutul Oncologic din Republica Moldova. Sunt circa 40 de copii, și chiar dacă vor petrece sărbătorile de iarnă pe patul din spital, ei îl așteaptă pe Moș Crăciun cu multă nerăbdare, scriu scrisori și își pun dorințe. Știind că toate resursele familiilor lor sunt indreptate pentru tratament și îngrijire, am decis să devenim noi cei care le vom îndeplini aceste dorințe! Suntem siguri că aceste daruri le vor umple sufletele de speranțe și încredere, și vor avea o putere vindecătoare, care ii va ajuta să învingă cancerul!