×

„Viața merită trăită”

🎄 De Crăciun și de Revelion se întâmplă minuni. Unele vin de sus, altele le creăm noi fie pentru cei dragi nouă, fie pentru cei care au nevoie de susținere și ajutor. De aceea, în ajunul sărbătorilor de iarnă, deja al doilea an consecutiv, AO „Viața fără Leucemie” este beneficiarul campaniei „Viața merită trăită”, lansată în scopul susținerii copiilor bolnavi de cancer.
❄️ În perioada 10-20 decembrie, la inițiativa și cu suportul prietenilor noștri de la magazinul de caritate Shop-MESTO vom aduna monede – de la 10 bani la 10 lei, pe care ulterior le vom transforma în cadouri de Crăciun pentru micuții aflați la tratament în Institutul Oncologic din Chișinău.
🙌 Ce trebuie să faceți?
✅ 1. Căutați prin buzunare, genți, portmonee și adunați toți bănuții pe care îi găsiți. Cantitatea nu contează – pot fi câțiva sau toată pușculița adunată timp de un an.
✅ 2. Povestiți despre această inițiativă rudelor, prietenilor, colegilor, vecinilor sau, de ce nu, instalați o boxă pentru colectare în oficiu, magazin, sala de sport sau chiar în clasă!
✅ 3. Aduceți aceste monede la punctele de colectare în Chișinău, iar noi le vom valorifica, aducând zâmbet și speranță pe chipurile micilor pacienți bolnavi de cancer. Puțin câte puțin putem contribui la îndeplinirea unui vis de copil.
Puncte de colectare:
❤️ str. Alecu Russo, 15, (magazinul de caritate „MESTO”), de luni până sâmbătă, între orele 10:00-19:00, iar duminică de la 10:00 la 16:00;
❤️ str. M.Eminescu, 39 (showroom „JULIA ALLERT”), zilnic, între orele 10:00- 20:00.
* Dacă doriți să vă implicați în această acțiune și să instalați o boxă pentru colectarea monedelor în instituția Dvs., noi vă vom oferi materiale promoționale și boxe. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați: 068 805 758
🎁 Ce vom face cu monedele colectate?
Vom cumpăra cadourile de Crăciun pe care și le doresc copiii bolnavi de cancer, aflați la tratament în Institutul Oncologic din Chișinău. Sunt circa 50 de micuți care, deși se află pe patul din spital, îl așteaptă pe Moș Crăciun cu multă nerăbdare. Ei se pregătesc, scriu scrisori Moșului, își pun dorințe și au speranțe.
🎁 Pentru că familiile lor nu-și pot permite să le cumpere cadourile dorite, deoarece resursele sunt utilizate pentru medicamente și tratament, am decis ca noi, împreună cu Dvs., să fim Moș Crăciun și să le îndeplinim aceste dorințe!
🎁 Suntem siguri că aceste daruri, pentru care noi am oferit câteva monede, le vor umple sufletele de bucurie, încredere și speranța că într-o zi vor fi bine, iar cadourile vor aștepta cuminți sub bradul de acasă.