×

Olga SAJIN, membru boardului

Promitea sa fie un an liniștit cu rutina instalată de ani.
Dar căile Domnului sunt neprevăzute, așa dintr-un control medical ne-am trezit in secția oncologică prizonieri pentru luni bune.
Am văzut cu ochii mei cum copilașii, cot la cot cu ajutorul medicilor, lupta contra acestei dureri nemiloase. Medicii noștri își dau toata dragostea și puterea sufletească fiecăruia din copii pentru a-i ajuta sa treacă cu succes toate etapele acestui tratament. Cu ajutorul Domnului și efortul medicilor din secția de hematologie, am finisat cu succes tratamentul. Copiii sunt foarte puternici și nu arată frica, suportă orice durere, doar ca într-o zi, sa zică: “Slava Domnului! Sunt un copil sănătos”. Foarte multă susținere am primit din partea Asociației și a Centrului Educațional pentru copii bolnavi de cancer din Institutul Oncologic. Știam din interior cat este de greu să faci față zilnic necesitaților, astfel nu am stat mult pe gânduri când mi s-a propus sa fiu de ajutor.
Asociația noastră nu are încă multe resurse, dar din puținul pe care îl avem ne străduim să asigurăm cele necesare pentru pacienții noștri.
Cu toții, copii și părinți, suntem o familie. Necazurile ne unesc destinele și ne oferă prieteni noi. Nu doresc nimănui să treacă prin aceste încercări dureroase, dureroase in primul rând pentru copiii noștri.
Cum poți deveni și tu un înger păzitor ai acestor copilași? Cum poți fi parte din povestea reală de salvare?

Orice vei oferi va fi binevenit, fie resurse financiare, fie timpul tău prețios! Acești copii au nevoie de fiecare din noi! Împreună le putem oferi un viitor!

Oliga Sajin
🍀 Mai multe informații despre cum ne puteți ajuta să susținem și în continuare mici pacienții secțiilor pediatrice ale Institutului Oncologic le găsiți accesând acest link ➡️