×

Magia darurilor de Crăciun există!

🎁Așa cum am promis, surprizele de Crăciun pentru copiii internați în secțiile de oncologie pediatrică continuă! I-am rugat să-i scrie lui Moș Crăciun câte o scrisoare în care să-și împărtășească dorințele, iar cei aflați în pauză de tratament ni le-au comunicat la telefon. Am avut mare grijă ca aceste scrisori și dorințe să ajungă la Moșul cel darnic, și iată că, în ajun de Crăciun, magia s-a produs și toate dorințele copiilor au devenit realitate!
🎁Darurile pentru cei 32 de copii care la moment urmează tratamentul în cadrul secției Hematologie pentru copii și cei 22 de copii din secția Oncopediatrie au ajuns la destinație și vă asigurăm că au primit exact ce și-au dorit, iar dorințele au fost foarte variate – păpușă, camion, robot, o pereche de adidași, bucătărie, ceas, căști fără fir, joc de masă, lego, set de instrumente, jucărie-pernă, cărucior pentru păpuși, minge de fotbal, ba chiar și un instrument muzical – cajon! – și multe alte dorințe ingenioase, însoțite de o punguță cu dulciuri, nelipsite la Crăciun.
🎁Pentru copiii care se află în spital aceste dorințe împlinite nu sunt doar emoții pozitive, ci și un aport gigantic de energie de care au nevoie pentru a parcurge cu succes tratamentul. Este un stimul și o încurajare pentru etapele care urmează, o punte spre normalitate și o viață sănătoasă.

🎁Această activitate a devenit posibilă grație dăruirii dumneavoastră, pe care ați manifestat-o în cadrul campaniei ”Viața merită trăită”, desfășurată în colaborare cu Magazinul de caritate Shop-MESTO în perioada 10-20 decembrie 2020. Jucăriile și dulciurile pe care le-au primit copiii au fost procurate din fondurile acumulate în cadrul acestei campanii.

Împreună facem viața mai plină de sens!