×

La mulți ani de ziua copiilor!

Copilăria este acea lume magică, plină de lumină și armonie, unde nu există griji și totul e numai bucurie.

Astăzi a fost o zi deosebită,plină de surprise pentru micii pacienți oncologici care au savurat cu cea mai mare plăcere spectacolul de lîngă geamuri.Cu ajutorul celor mai inimoși prieteni am organizat un concert fantastic,exceptional și miraculous.

Mulțumim din tot sufletul clovnului Veaceslav Iacovlev  care împreună cu o echipă impresionantă de artiști au organizat un adevărat spectacol pentru copii, cu numere de magie, acrobație, muzică, și multă, multă animație hazlie!

Împreună facem minuni,astfel am alungat și ploaia,și lacrimile copiilor sau transformat în zîmbete și emoții positive.Datorita vouă acești copii au prins aripi și putere pentru a lupta cu boala nemiloasă.

Vă dorim din tot sufletul însănatoșire grabnică. ! Fie ca toți copiii lumii sa aibă parte de sănătate, fericire, mult noroc și veselie! Soarele să vă zâmbească în fiecare dimineață, îngerașii să vă călăuzească, părinții să vă iubească și să vă prețuiască. Cerul senin să vă încânte zilnic cu puritatea sa, cântecul păsărelelor să vă aducă plăcere. Toate minunile lumii să vă uimească și să vă aducă numai amintiri frumoase,sunteți copii și meritați toată dragostea lumii!!!La mulți ani!

copii cancer

http://https://www.jurnal.md/ro/news/d9c393d3e11a2b42/emotionant-pana-la-lacrimi-surpriza-de-ziua-copiilor-pentru-micutii-bolnavi-de-cancer-fotoreportaj.html?fbclid=IwAR2CK2_3aKcS2PcQDv3uJnAnnVjjyseuNGjSt_b0u1m4pr81X2IkBHxJy0M#.XtYYYdv2vZ8.facebook