×

Donează o carte nouă

Suplinim raftul de carte în secțiile pediatrice ale Institutului Oncologic!
Timpul petrecut în spital, în tratamente și perfuzii, îngrijiri medicale și restricții, curge extrem de greu. Iar în secțiile de oncologie pediatrică, la aceste greutăți se adaugă și o încărcătură psihologică enormă.
Una din puținile activități care scade din tensiune și readuce calmul interior este lectura, care din păcate nu este pe deplin accesibilă pacienților acestor secții și părinților care îi îngrijesc.

La inițiativa partenerilor noștri – BookStore.md librărie online BOOKSTORE, rețeaua de librării PRONOI și CĂRTUREȘTI – a fost lansată campania de colectare a cărților noi care vor ajunge la copiii internați în secțiile de oncologie. Invităm toată lumea să participe la această campanie frumoasă, prin care să le oferim copiilor – pacienți internați în spital, dar si părinților care îi îngrijesc, momente de liniște sufletească prin savurarea lecturilor plăcute.

Așa cum în secții sunt internați copii de toate vârstele, vorbitori de limba română și rusă, cu diverse interese, orice tip de cărți este binevenit: de la povești și poezii, la enciclopedii și cărți de activități.
CUM PUTEȚI PARTICIPA LA CAMPANIE?

Librăriile partenere, BOOKSTORE, PRONOI și CĂRTUREȘTI vor avea câte o lădiță specială, pe parcursul lunii noiembrie, în care veți putea lăsa cartea procurată pe care doriți să o donați copiilor din secțiile pediatrice ale Spitalului Oncologic.

Cărțile pot fi procurate și online de pe site-urile www.pronoi.md și www.bookstore.md, iar la rubrica comentarii să menționați că e donație în cadrul Campaniei „Dăruiește o carte nouă pentru raftul de cărți din secțiile pediatrice ale Institutului Oncologic”.

La finalul campaniei vom livra toate cărțile colectate la destinația finală. Vom amplasa aceste cărți după sistemul raftului cu acces liber, și vom avea grijă să suplinim stocurile, în cazul în care cineva va dori să plece cu cartea îndrăgită acasă.

Dacă doriți să ne susțineți și în realizarea altor activități pe care le desfășurăm în beneficiul copiilor bolnavi de cancer din Republica Moldova, accesați https://old.viatafaraleucemie.md/cum-ne-puteti-ajuta/
Vă mulțumim!