×

De Ziua Cunoștințelor, Asociația Obștească „Viața fără leucemie” le-a pregătit copiilor internați în secția Oncologie Pediatrică mici surprize.

 

📚De Ziua Cunoștințelor, Asociația Obștească „Viața fără leucemie” le-a pregătit copiilor internați în secția Oncologie Pediatrică mici surprize: un măr, ca simbol al înțelepciunii, un semn de carte cu o încurajare pentru noul an de scoală și un penar plin…. cu dulciuri!
🍎Micile atenții aduc zâmbetul pe fața copiilor care sunt nevoiți să-și petreacă zilele în spitale, în timp ce semenii lor merg la grădiniță, la școală sau la terenurile de joacă. Le dorim să se facă bine cât mai curând și să reușească să se bucure din plin de anii copilăriei.
💻Totodată, ne bucurăm că le putem oferi în continuare câte un laptop pentru perioada internării în spital, pentru ca micii pacienți ai Institutului Oncologic să poată participa la lecții și instruiri, dar și la activități distractive, uitând măcar pentru câteva minute de dureri și tratamente chinuitoare.
💗Dar, dorința noastră mare este să ajutăm, în continuare, cât mai mulți copii bolnavi de cancer. Și aici avem nevoie de ajutorul și sprijinul dumneavoastră, a celor cu sufletul și inima mare!
Pentru a susține activitățile noastre de ajutorare a micuților bolnavi de cancer din toată țara, vă invităm să accesați: https://old.viatafaraleucemie.md/donate/.
Împreună facem viața mai plină de sens!