×

Cel mai prețios dar – darul vieții!

🤲🏼 Scopul existenței umane se concentrează pe o viață plină de sens si succese, și facem totul posibil pentru a evita circumstanțele care o pun în pericol. Copiii bolnavi de cancer nu au nici o posibilitate să evite această boală care le pune viața in pericol. De aceea noi, cei care suntem în preajma lor, ne vom uni eforturile pentru a oferi cel mai bun tratament și a lupta pentru cel mai prețios dar – darul vieții!
🧩Aceasta este viziunea Asociației „Viața fără leucemie” cu care participam în concursul fotografic TOGETHER lansat de spitalul St.Jude în susținerea Inițiativei OMS pentru Cancerul la Copii de a obține la nivel global o rată de supraviețuire de cel puțin 60% și reducerea suferințelor pentru copiii bolnavi de cancer.
“All human existence is focused on a life full of sense and successes, and we do everything to avoid any threats to it. Children who face a cancer diagnosis have no choice in avoiding the threat of disease to their lives. Therefore, only together we must unite our hands to provide best cures, and fight for the most precious threasure – the gift of life!”