×

BUCHETUL SPERANȚEI

Transformă buchetul de flori pe care îți dorești să îl aduci de 1 septembrie la școală într-un buchet al speranței pentru copiii care luptă cu cancerul.

Copiii care parcurg în spital tratamentul de lungă durată împotriva cancerului vor începe și ei, de 1 septembrie, anul școlar. La fel ca toți copiii, ei vor să se bucure de caiete, cărți și rechizite noi. Împreună le putem oferi aceste mici bucurii, care le vor întări speranța spre însănătoșire rapidă și revenirea acasă, alături de prieteni și colegi.

Cum vă puteți implica?

Propuneți elevilor și părinților să transforme buchetele de flori pe care vor să le aducă la școală la data de 1 septembrie în donații către Asociația Obștească „Viața fără leucemie”. Fondurile acumulate vor fi folosite pentru achiziționarea de articole de papetărie de care au nevoie copiii pentru a începe anul de studii la școala din spital și a continua tratamentul împotriva cancerului. Donațiile pot fi transferate la contul bancar al Asociației „Viața fără leucemie” sau pot fi donate prin aplicația online.
Vă invităm să transformăm o bucurie de câteva clipe într-o faptă cu adevărat valoroasă!

Contactele noastre:

Ne puteți apela oricând pentru mai multe detalii la telefonul +37360200523