×

Totalurile campaniei “Gentuța Galbenă”

In perioada 2-16 decembrie am reușit sa adunam mijloace pentru a suplini 40 de gentuțe cu produse necesare la internarea in spital!
Mulțumim mult tuturor care au susținut aceasta campanie, au distribuit informații despre ea sau au luat parte activa la realizarea acesteia!

Acum știm sigur, că chiar și în condiții de pandemie avem un sprijin activ din partea Dumneavoastră pentru ceea ce facem! Suntem recunoscători In fata tuturor care au contribuit la această campanie și le-au oferit copiilor din propria căldură sufleteasca, arătându-le că nu sunt singuri în lupta pe care o încep împotriva acestei maladii.

Datorită acestei campanii, am aflat că in societate nu se cunosc prea multe informații despre aceasta boala și etapele tratamentului. Dar ne bucurăm că în ciuda acestui fapt, nimeni nu a rămas indiferent. Din acest motiv, am decis să prelungim posibilitatea de a face donațiile pentru această campanie. Secțiunea „Gentuța Galbenă” rămâne activă pe site-ul nostru web, unde puteți face donații în orice moment, din orice colț al lumii. Mai avem nevoie de încă 260 gentuțe pentru pacienți care se vor interna în secțiile pediatrice ale Institutului Oncologic în anul 2021.

Împreună putem face viața mai plină de sens!